Agenda

sep
8
za
Bijeenkomst @ De Schakel
sep 8 hele dag

Zaal open om 9 uur.

Met om 11 uur Algemene Vergadering. Voor de agenda en de bijbehorende stukken zie Verenigingsnieuws, augustus 2018.

Met aansluitend een lezing van Ernst Flentge, , getiteld ‘WO I kenmerken op de post in Nederland, deel 3: de post t.g.v. internering’.

sep
22
za
Ansichtkaarten en Poststukken Manifestatie Expo Houten
sep 22 @ 09:30 – 16:00

Ook Po & Po is weer met een stand aanwezig op de 3e Ansichtkaarten en Poststukken Manifestatie in Expo Houten. Voor informatie over locatie, tijden, toegangsprijzen en parkeren zie de link.

Een geschikte gelegenheid om, naast de reguliere bijeenkomsten in Nijkerk, kennis te maken of bij te praten met mede Po & Po-ers. Uiteraard ben je ook welkom om de mogelijkheden en voordelen van het lidmaatschap te bespreken, mocht je nog geen lid zijn. Alle nog voorradige publicaties zijn op de stand aanwezig, zowel de oudere als de recent verschenen.

okt
6
za
Bijeenkomst @ De Schakel
okt 6 hele dag

Zaal open om 9 uur.

Let op: dit jaar is de veiling niet in oktober, maar in november!

Op 6 oktober is er in De Schakel een gezamenlijke bijeenkomst van Po & Po en de Nederlandse Academie voor Filatelie. Om 11 uur zijn er achtereenvolgend 2 lezingen van leden van beide verenigingen. Daarna pauze, met daarna nog 2 lezingen van leden van beide verenigingen. Namen en onderwerpen volgen nog.

okt
19
vr
Postex Apeldoorn @ Optisport
okt 19 – okt 21 hele dag

Ook Po & Po is weer met een stand aanwezig op de Postex in Apeldoorn. Voor informatie over locatie, tijden, toegangsprijzen en parkeren zie de link.

Een geschikte gelegenheid om, naast de reguliere bijeenkomsten in Nijkerk, kennis te maken of bij te praten met mede Po & Po-ers.  Uiteraard ben je ook welkom om de mogelijkheden en voordelen van het lidmaatschap te bespreken, mocht je nog geen lid zijn. Alle nog voorradige publicaties zijn op de stand aanwezig, zowel de oudere als de recent verschenen.

nov
10
za
Veiling en Groep Postmechanisatie @ De Schakel
nov 10 hele dag

Zaal open om 9 uur. Zaal 4 (de grote zaal).

Vanaf 11 uur is er de veiling.

Na de veiling is er een lunchpauze, waarna er een bijeenkomst is van de Groep Postmechanisatie, eveneens in de grote zaal.

dec
8
za
Bijeenkomst @ De Schakel
dec 8 hele dag

Zaal open om 9 uur.