Bijeenkomst

datum: 
zaterdag 11 maart, 2017 (Hele dag)

De Schakel, Oranjelaan 10, Nijkerk. Zaal open om 9 uur.

Met om 11.15 uur een extra Algemene Vergadering. Toelichting:

Helaas heeft Rien de Jong besloten zich terug te trekken als voorzitter van Po & Po. Het bestuur heeft Peter Poortvliet bereid gevonden om als ad interim voorzitter tot uiterlijk de AV van juni 2018 op te willen treden. Het bestuur wil graag instemming van de leden in deze AV voor deze keuze.

U zult begrijpen dat we door overmacht niet kunnen voldoen aan de minimale tijd van zes weken om u te informeren over deze extra Algemene Vergadering.

Met aansluitend de Posthistorie Quiz, deel 4. Tijdens de jubileumbijeenkomst van 10 september jl. was een van de onderdelen de voor het eerst georganiseerde Posthistorie Quiz; een reeks vragen uit zeer uiteenlopende disciplines van de posthistorie. Zie het verslag van de jubileumbijeenkomst. De quiz was een groot succes. Daarom hebben we er een aantal 'afleveringen' van gemaakt, die we presenteren in het lopende seizoen op bijeenkomsten waar geen veiling is. Na de september-, november- en december-edities, op 11 maart deel 4. De Posthistorie Quiz omvat 20 vragen. Voor de winnaar ligt een cadeaubon van €25 gereed!