Zaterdag 13 mei: Po & Po-veiling, boekpresentatie en bijeenkomst Groep Postmechanisatie met veiling

De veilinglijst en scans van een aantal kavels treft u aan in de bijlagen onderaan het agenda-item van 13 mei in de rechterkolom van de site. De veiling (zowel live als schriftelijk) is alleen toegankelijk voor leden.

Programma zaterdag 13 mei 2017:

11.00 uur: Presentatie deel 2 van de Transorma-Reeks. De publicatie wordt op deze dag ook verkocht. Tevens heeft de Groep Postmechanisatie een CD-ROM geproduceerd met de doorzoekbare digitale bestanden van hun periodieken. Ook deze wordt gepresenteerd. Hij is in eerste instantie bedoeld voor intern gebruik binnen de Groep Postmechanisatie, om mogelijke verbeteringen op te sporen, en is dus nog niet voor iedereen te koop. Maar om de behoefte aan deze CD-ROM buiten onze eigen groep te peilen, kan er wel al (tegen gereduceerde prijs) worden ingetekend.

Aansluitend: Veiling.

Daarna heeft - aanvan in onderling overleg - de Groep Postmechanisatie zijn bijeenkomst. Ze hebben ook een uitgebreide eigen veiling, daarom is er deze keer geen lezing, opdat men de bijeenkomst toch tijdig kan afsluiten.

In de veiling zitten enkele grote dozen, en het zijn veel kavels. Tip van de co├Ârdinator is dan ook om al vroeg in de ochtend gebruik te maken van de mogelijkheid de kavels te bekijken en daardoor 'tijd te winnen' voor een tijdige aanvang van de bijeenkomst.