9 september 2017: nieuwe posthistorische studie

Op de bijeenkomst van 9 september 2017 in Nijkerk is deel 33 gepresenteerd in onze publicatiereeks ‘Posthistorische Studies’: ‘Een bijzonder stempel met letters en cijfers’ – Bestellersstempels in Nederland van de hand van Michael Brekelmans. De auteur is redacteur-bestuurslid van Po & Po en medewerker aan het Handboek Postwaarden. Voor zijn eerdere publicaties ontving hij in 2016 de Van der Willigen-medaille.

Ten behoeve van dit nieuwe boek heeft hij uitgebreid onderzoek verricht in het Nationaal Archief en in het Museum voor Communicatie. In het royaal geïllustreerd boek van 328 pagina’s wordt de boeiende geschiedenis van de Nederlandse bestellersstempels voor het eerst compleet beschreven. Posthistorische Studie nummer 33 is gratis beschikbaar voor alle leden van Po & Po. U kunt uw exemplaar ophalen op de bijeenkomst in Nijkerk. Bent u daartoe niet in  de gelegenheid, dan wordt het u op een later tijdstip toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *