Gedigitaliseerde stempelboeken Rijksmunt / hulp gevraagd bij de index

Zoals u in De Postzak nr. 222 (februari 2018) hebt kunnen lezen, zijn in 2017 de (8) stempelboeken van de Rijksmunt betreffende de jaren 1910-1967 gedigitaliseerd. Wij hebben nu de pagina Stempelboeken Rijksmunt op de Po & Po-site aangemaakt*, waar u nadere informatie vindt over deze gedigitaliseerde stempelboeken.
* In het menu van de site te vinden via Publicaties > De poststempels van Nederland.

De stempelboeken waren nog niet middels een index ‘ontsloten’. Ons lid Hans Kremer heeft het op zich genomen deze index te vervaardigen, maar hij kan daarbij nog wel wat hulp gebruiken. Ook zijn oproep in dit kader vindt u op de hierboven gelinkte pagina, waar u ook de door Hans reeds vervaardigde indexen van een deel van de stempelboeken aantreft, met links naar de bijbehorende pagina’s van de stempelboeken!