EXTRA POSTWAARDESTUKKEN-ZOMERVEILING

Omdat Po & Po op dit moment een groot kavelaanbod heeft van Nederlandse postwaardestukken, is besloten een extra schriftelijke veiling te organiseren, waaraan u tot eind augustus kunt deelnemen. U hebt dus alle tijd om de kavels te bestuderen en een weloverwogen keuze te maken uit de maar liefst bijna 600 kavels, in inzetprijs variërend van € 1 tot € 40. Alle nummering is volgens de Geuzendamcatalogus 2008.

De kavellijst vindt u onder deze link.
Hier vindt u scans van een aantal bijzondere kavels (deze worden als zodanig aangegeven in de kavellijst).
En hier vindt u de orderlijst.

Lever uw biedingen in vóór 1 september a.s d.m.v. de hierboven gelinkte orderlijst. Bij gelijk bod zal het kavel naar de eerste bieder gaan.

Geveild zal worden in de volgende stappen:

0-5 euro              50 cent

5-20 euro            1 euro

20-100  euro      2 euro

Wilt u tevens laten weten of u de aangekochte kavels op 14 september, tijdens de bijeenkomst in Ede, in ontvangst wilt nemen of dat u uw aankopen wilt laten opsturen. Uiteraard komen er in het laatste geval verzendkosten bij.

Na afloop van de veiling is het mogelijk uit de resterende kavels losse stukken te kopen tegen een derde van de cataloguswaarde. De lijst van niet verkochte kavels zal zo spoedig mogelijk na sluiting van deze veiling op deze website worden geplaatst (met behoud van de kavelnummers). U kunt dan tot en met 12 september aangeven voor welk poststuk uit welk kavel u in aanmerking wenst te komen. De eerste bieder zal dan de nieuwe eigenaar worden.

Inlichtingen:

ot@louw.nu

ariezonjee@online.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *