Schriftelijke veiling sluiting 31 januari 2021

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po

Breda: 16 december 2020

Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 31 januari 2021; 24h00

Geacht medelid,

Ten eerste willen wij U prettige feestdagen en een gezond 2021 toewensen. Voorlopig geen bijeenkomst in Ede maar hier is weer een gelegenheid om toch net dat stuk te bemachtigen voor een aanvulling in Uw verzameling. Ook dit keer veel nieuw materiaal ontvangen van onze leden.

De november veiling maakte ca. 45 leden blij met het scoren van hun biedingen. Hou rekening met Uw biedingen dat we voor meerdere kavels 5-6 bieders hadden dus een inzetbod op een kavel kan tot teleurstelling leiden.

De kavellijsten worden via email verstuurd aan de leden met een email adres en deze brief gaat per post naar leden zonder email die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner.

Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht U nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat per email aangevraagd worden (erik.matzinger@gmail.com) door de digitale leden. Aanvraag van scans door leden zonder email kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Zoeken: Hoe vindt U het juiste kavelnummer bij de scan? Open de kavellijst en klik het zoekvakje aan, type het scannummer in en de cursor gaat naar de juiste kavelbeschrijving.

Als inzender kunt U altijd goede kavels inzenden van enkele stukken dus geen partijen, dozen en albums. Neem voor het laatste even contact op.

Wel is er een overschot aan postwaardestukken en wij bieden de gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. U kunt uw mancolijstje doorsturen en wij zullen kijken wat we aan kunnen vullen. De prijs zal in overleg worden vastgesteld.

Geniet weer van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor Uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,

Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 31 januari 2021.

Scans schriftelijke veiling sluiting 31 januari 2021. Tip: u kunt de pagina’s met scans op uw scherm enkele malen uitvergroten om details in groter formaat te kunnen bekijken.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 31 januari 2021.