Schriftelijke veiling sluiting 28 november 2020

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po

Breda: 21 oktober 2020

Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 28 november 2020 ; 24h00

Geacht medelid,

Nog steeds kunnen we geen bijeenkomsten organiseren daarom om toch te kunnen snuffelen weer een schriftelijke veiling, de 4de dit jaar met veel nieuw materiaal waaronder particulier bedrukte kaarten, spoorweg briefkaarten en veel andere categorieën.

Tijdens de oktoberveiling gingen 50% van de kavels over in handen van andere leden,

De kavellijsten worden via e-mail verstuurd aan de leden met een e-mail adres en deze brief gaat per post naar leden zonder e-mail die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner.

Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht U nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat aangevraagd worden door de digitale leden per e-mail (erik.matzinger@gmail.com). Aanvraag van scans door leden zonder e-mail kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Als inzender kunt U altijd goede kavels inzenden van enkele stukken dus geen partijen, dozen en albums. Neem voor het laatste even contact op.

Wel is er een overschot aan postwaardestukken en wij bieden de gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. U kunt uw mancolijstje doorsturen en wij zullen kijken wat we aan kunnen vullen. De prijs zal in overleg worden vastgesteld.

Geniet weer van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor Uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,

Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 28 november 2020.

Scans schriftelijke veiling sluiting 28 november 2020. Tip: u kunt de pagina’s met scans op uw scherm enkele malen uitvergroten om details in groter formaat te kunnen bekijken.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 28 november 2020.