Schriftelijke veiling sluiting 26 juni 2021

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po

Breda: 11 mei 2021

Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 26 juni 2021; 24h00

Geacht medelid,

In afwachting van de normale bijeenkomsten is er, dankzij onze inzenders die weer bijzonder materiaal naar mij toezonden, weer een schriftelijke veiling. Hier is weer een gelegenheid om toch net dat stuk te bemachtigen voor een aanvulling in Uw verzameling.

De april-veiling maakte ca. 64 leden blij met het scoren van hun biedingen. 333 kavels van de 750 verwisselden van eigenaar. Hou rekening met uw biedingen dat sommige kavels wel 5-6 bieders hadden dus een laag inzetbod op een kavel kan tot teleurstelling leiden.

De kavellijsten worden via e-mail verstuurd aan de leden met een e-mail adres, staan ook op de site, en deze brief gaat per post naar leden zonder e-mail die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner.

Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht u nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat per e-mail aangevraagd worden (erik.matzinger@gmail.com) door de digitale leden. Aanvraag van scans door leden zonder e-mail kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Zoeken: Hoe vindt u het juiste kavelnummer bij de scan? Open de kavellijst en klik Ctrl+F en een zoekvakje gaat open, type het scannummer in en de cursor gaat naar de juiste kavelbeschrijving.

Er is een overschot aan postwaardestukken en wij bieden de gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. U kunt uw mancolijstje doorsturen en wij zullen kijken wat we aan kunnen vullen. De prijs zal in overleg worden vastgesteld.

Geniet weer van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor Uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,

Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 26 juni 2021.

Scans schriftelijke veiling sluiting 26 juni 2021. Tip: u kunt de pagina’s met scans op uw scherm enkele malen uitvergroten om details in groter formaat te kunnen bekijken.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 26 juni 2021.