Schriftelijke veiling sluiting 27 september 2021

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po

Breda: 02-08-2021

Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 27 september 2021; 24h00

Geacht medelid,

In aanloop tot de 9 oktober veiling, als deze door kan gaan, hier nog een schriftelijke veiling die afloopt op 27 september 24h00.  Op 9 oktober zal een veiling gehouden worden van samengestelde kavels en dozen. Tevens zal op die kavellijst ook een schriftelijk gedeelte zijn van ongebruikte stukken die ook op 9 oktober afgehandeld zal worden.

De juni-veiling maakte ca. 64 leden blij met het scoren van hun biedingen. 352 kavels van de 750 verwisselden van eigenaar.

De kavellijsten worden via email verstuurd aan de leden met een email adres Deze staan ook op de site, en deze brief gaat per post naar leden zonder email die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner.

Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht U nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat per email aangevraagd worden (erik.matzinger@gmail.com) door de digitale leden. Aanvraag van scans door leden zonder email kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Zoeken: Hoe vindt U het juiste kavelnummer bij de scan? Open de kavellijst en klik Ctrl+F en een zoekvakje gaat open, type het scannummer in en de cursor gaat naar de juiste kavelbeschrijving.

Indien u op 9 oktober bij de bijeenkomst aanwezig kunt zijn en U de mogelijkheid heeft, kunnen de kavels dan opgehaald worden. Dit scheelt ons werk en bespaart U de porto.

Als dit het geval is geef dit dan aan op de kavellijst.

Geniet weer van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor Uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,

Erik Th. Matzinger

Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 27 september 2021.

Scans schriftelijke veiling sluiting 27 september 2021. Tip: u kunt de pagina’s met scans op uw scherm enkele malen uitvergroten om details in groter formaat te kunnen bekijken.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 27 september 2021.