VOORJAARSVEILING 14 MEI 2022

Aan: Leden Po & Po

Beste leden,

De volgende veiling in De Open Hof in Ede staat alweer gepland voor 14 mei 2022

Het is de laatste veiling van dit postzegelseizoen! Daarna is er een veiling-stop tot september. Dus, als u in de gelegenheid bent, komt naar Ede!

Met deze keer veel uit verschillende nalatenschappen afkomstige kavels (w.o. vele dozen en albums). Deze kavels kunt u in Ede op de dag van de veiling bekijken tot aanvang veiling.

De dozen en albums zijn natuurlijk niet gefotografeerd, maar van de losse kavels hebben we, zoals u van ons gewend bent, weer een kijklijst gemaakt, zodat u ook schriftelijk kunt bieden.

Kavellijst, orderlijst en scans vind u onderaan deze pagina.

Zoeken: Hoe vindt u de juiste scan? Open de scanlijst en klik Ctrl+F en een zoekvakje gaat open, type het scannummer in en de cursor springt naar de juiste scan. Met control + [plus] kunt u de scans vergroten.

Wilt u schriftelijk bieden? Geef dan zo vroeg mogelijk uw biedingen op. Bij gelijke biedingen wordt het kavel aan de eerstbiedende toegewezen.

Alle schriftelijke biedingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Ik bied in de zaal voor u mee, tot maximaal uw opgegeven hoogste bod (of zoveel gunstiger als mogelijk is).

Herman Geurts
veilingcommissaris

Bijlagen:

Kavellijst veiling 14-05-2022.

Kijklijst veiling 14-05-2022.

Orderlijst veiling 14-05-2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Po & Po