ALV en lezing over precancels door Mike Molle

De bijeenkomsten van Po & Po worden gehouden in de Open Hof te Ede. Vanaf ongeveer 9 uur is de zaal open zodat leden die wat aan te bieden hebben hun tafel kunnen klaarmaken. Er is veel tijd ingeruimd voor overleg, social talk, uitwisselen van informatie, vragen, en voor alles wat ons hobbyplezier verhoogd. Vanaf ongeveer 11 uur vangt het officiële gedeelte aan.

Beste leden van Po & Po,
 
De lezing gaat over precancels. Een precancel (De Nederlandse vertaling is voorafstempeling) is een postzegel die afgestempeld is door de Posterijen of door anderen, maar onder toezicht en met toestemming van genoemde autoriteiten, VOORDAT deze postzegel verkocht is en op een poststuk werd geplakt. Als u iets meer wilt weten over precancels, kom dan 10 juni naar de bijeenkomst.
 
Mike Molle
Po & Po