Bijeenkomst Open Hof Ede

PROGRAMMA LEDENBIJEENKOMST

Po & Po  zaterdag 9 oktober 2021

Gelukkig kunnen we als Po & Po weer bijeenkomen.  We komen sinds september 2021 bij elkaar in een nieuwe zaal in Ede. De Open Hof is een kerkgebouw met een aantal zalen van verschillende grootte. Het is gelegen in de wijk Ede-Veldhuizen, vlak bij winkelcentrum Bellestein. Per auto is het heel gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en bij de Open Hof is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Verderop treft u een routebeschrijving aan.

Bij binnenkomst vragen wij u een presentielijst te tekenen en dan graag ook uw telefoonnummer daarbij te noteren. We hopen deze lijst niet nodig te hebben voor een later bronnen- en contactonderzoek. Houd u s.v.p. aan de op dat moment landelijk geldende coronarichtlijnen.

Programma:

  • 09.00 uur zaal open
  • 11.00 uur Veiling
  • Na de lunchpauze een bijeenkomst van de Groep Postmechanisatie, waar alle Po & Po-leden van harte welkom zijn.

Routebeschrijving

De Open Hof 

Hoflaan 2 

6715 AJ Ede

Tel. 0318 – 63 94 26

In de wijk Ede – Veldhuizen

U vindt De Open Hof vlakbij winkelcentrum Bellestein.

Komt u van buiten de stad via de A12 dan rijdt u Ede binnen en alsmaar rechtdoor tot het doorgaand verkeer richting Lunteren en Centrum naar rechts gestuurd wordt. Aan uw rechterhand ziet u winkelcentrum Bellestein. Ga hier linksaf, u komt op de Slotlaan. Bij de rotonde rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.
Komt u via de A30 afslag Ede Noord en/of de N224 dan neemt u de afslag richting Frankeneng en Ziekenhuis. Dit is de Proosdijerveldweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en u rijdt rechtdoor tot de rotonde. Hier rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.

Komt u aan op station Ede-Wageningen dan brengen de buslijnen 1 en 2 u naar de wijk Veldhuizen. De beide buslijnen rijden dezelfde route; de ene linksom, de andere rechtsom. U stapt uit bij de halte Binnenhof. Achter de halte (lijn 1) of aan de overkant (lijn 2) loopt u direct de Hoflaan in.