Agenda

dec
11
za
Jubileumbijeenkomst Open Hof Ede
dec 11 hele dag

Jubileumbijeenkomst t.g.v. het 75-jarig bestaan van Po & Po.

Zaterdag 11 december 2021

Houd s.v.p. rekening met de actuele coronamaatregelen (met name QR-code check, 1,5 meter afstand houden)

09.00 uur Zaal open

Voorlopig programma
– Michael Brekelmans: terugblik op onze historie
– Ernst Flentge: Presentatie “Feest der herkenning” ruim 15 jaar foto’s Po & Po
– Presentatie Jubileumboek
– Uitreiking Erwin König prijs
– Quiz
– Uitreiking nieuw nummer De Postzak

Routebeschrijving
De Open Hof
Hoflaan 2
6715 AJ Ede
Tel. 0318 – 63 94 26

U vindt De Open Hof vlakbij winkelcentrum Bellestein, in de wijk Ede – Veldhuizen. Per auto is het heel gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en bij de Open Hof is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Komt u van buiten de stad via de A12 dan rijdt u Ede binnen en alsmaar rechtdoor tot het doorgaand verkeer richting Lunteren en Centrum naar rechts gestuurd wordt. Aan uw rechterhand ziet u winkelcentrum Bellestein. Ga hier linksaf, u komt op de Slotlaan. Bij de rotonde rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.
Komt u via de A30 afslag Ede Noord en/of de N224 dan neemt u de afslag richting Frankeneng en Ziekenhuis. Dit is de Proosdijerveldweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en u rijdt rechtdoor tot de rotonde. Hier rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.

Komt u aan op station Ede-Wageningen dan brengen de buslijnen 1 en 2 u naar de wijk Veldhuizen. De beide buslijnen rijden dezelfde route; de ene linksom, de andere rechtsom. U stapt uit bij de halte Binnenhof. Achter de halte (lijn 1) of aan de overkant (lijn 2) loopt u direct de Hoflaan in.