Exposities

Dit onderdeel is nog in opbouw en wordt dus geleidelijk uitgebreid. Onze intentie is om hier zo veel mogelijk verschillende soorten “online exposities” van leden te tonen, die u een indruk geven van welke onderwerpen bij Po & Po zoal verzameld en bestudeerd worden. Dat kan bijvoorbeeld een vroegere of huidige tentoonstellingscollectie zijn, of een speciaal voor dit doel samengestelde expositie van een deel van uw collectie.

Een voordeel voor het lid kan zijn dat hij zo veel meer mensen kan bereiken dan alleen degenen die de reguliere tentoonstellingen bezoeken. Mensen die daartoe niet in de gelegenheid zijn, kunnen zo toch uw expositie bekijken. U kunt er een bijpassende tekst bij schrijven, die de collectie toelicht. U kunt er evt. ook bij vermelden dat u nog op zoek bent naar specifieke stukken om uw collectie te completeren.

Wilt u hier als lid graag een van uw collecties geëxposeerd hebben, dan kunt u die sturen aan webmaster Berry Jakobsen. Het handigst is als u van het geheel één pdf-bestand maakt, zoals bijv. Ernst Flentge met zijn collectie ‘Post met een rouwrandje’ heeft gedaan. Dan kan de bezoeker die namelijk in één keer door’scrollen’, in plaats van dat hij in dit geval 36 jpg’s stuk voor stuk moet aanklikken.

Scroll naar boven
Po & Po