Gevraagd / oproepen / aangeboden

Gevraagd / oproepen / aangeboden

Leden kunnen in het Verenigingsnieuws gratis een kleine advertentie plaatsen waar ze iets kunnen vragen of aanbieden, of een oproep kunnen plaatsen om bijvoorbeeld gegevens in het kader van een bepaald onderzoek. De advertenties in het Verenigingsnieuws worden ook op de website geplaatst, waardoor u er ook niet-leden mee bereikt.

U kunt ook los van het Verenigingsnieuws (VN) een Oproep, Gevraagd- of Aangeboden-advertentie op de website laten plaatsen. Een extra faciliteit van de website t.o.v. het VN is dat u er ook een of meer afbeeldingen bij kunt plaatsen. U kunt uw advertentie (desgewenst met een of meer afbeeldingen erbij) sturen aan webmaster Berry Jakobsen.

Gevraagd, oproep- en aangeboden-advertenties zijn naar hun aard eenmalig of tijdelijk. Er zijn ook leden die in het kader van hun specialismen permanent op zoek zijn naar bepaalde stukken, documentatie, informatie, en/of contact met anderen die hetzelfde specialisme hebben, om kennis uit te wisselen. Deze oproepen kan men indien gewenst op een Ledenlijst laten plaatsen.